Jumpa/löparrunda?

Hallo bloggen :)
Jag vaknade upp idag med morgonens stora quess, jumpa ikväll eller löparrunda nu på morgon?
jag står här med löpardojjorna på och de är egentligen bara att sticka ut, men nånting gör att benen står kvar...hungern kanske? hur som helt är motivationen som bortblåst och jag tycker de är lite tufft att springa på egen hand utan motivation, men träna vill och måste jag och (som tur är, eller tur i oturen) så finns det ett stationspass på 75 min ikväll, kanske ska slå till på de ist...?

Ja så får de blir! finväder därute så jag passar på att sola sälen istället!
vi hörs :)
<3




bigbig PS: idag kommer klänningen som jag beställde! wie

Mumsig Vecka

Lördag hela veckan.

I  Onsdags startade jag dagen med en välbehövlig  löparrunda, (utan orm och björn) på kvällen var jag mamma och Hanna ute och åt middag på brända bocken och senare mötte jag upp matilda, (som jag jobbar tillsammans med på tant grön),  vi förfestade först hemma hos en kille som hette micke på stan, socialiserade och drack vin, sen traskade vi vidare till tant grön för att dricka öl och se hur de gick för våra kolegor, mycket trevligt ställe måste jag säga ;)...kom förbi vettja avsultade kvällen på slick.

I Torsdags besök på friskisgymmet! och mys med moa, bt hon har tagit körkort så nu ligger de högst upp på priolistan!!

I Fredags hade vi finmiddag här hemma så Hanna och Lars kom förbi, fick sedan skjuss av dom till Anna där vi åt ost och kex samt drack vin, avslutade kvällen på slick den kvällen med... kulkul, träffade massa roligt folk och blahablha, till sist tog jag taxin hem och fick trevligt samtal på vägen :)

I Lördags var de jättevarm och jäätteycket folk på tant grön, och jag jobbade! men de gick bra, kul är de!

I söndags åkte jag och mamma till karl larsson gården i sundborn och myste med picknick och guidad tur samt lite fashionshow! avsultades med en löparrunda ;)


Amanda berg, en riktig snygging

hittade en mumsmujsig blogg, frögen fräknig. rödtott och cool stil. kollifiera ni med vettja :)
http://amandaberg.bubbleroom.se/?strDate=200811



snyggsnygging

NU är den beställd :) fin va!

ska bli denhär gobiten från asos.
ASOS Popper Back DressASOS Popper Back Dress

Grattis A till vinsten!

Måse ju hylla alexander som vann melodifestivalen igår!



btw så jobbar Alexander som gyminstruktör på Friskis och svettis i oslo, där jag har tränat under tiden jag bodde i oslo, uuuh!
Men jag har inte sätt han, Kanske har han varit för upptagen med musiken och slarvat med träningen, hmm!
håll ett öga på han norrbaggar!

Tant grön

Godmorgon! solen skiner! ska skynda mig skriva ett inlägg innan jag ska lägga mig i trdgården och steka, skönt att slippa lägenheten när de är varm och sol :)

Igår jobbade jag min första arbetsdag på Tantgrön, jag var inte ett dugg nervös innan vilket var sjukt skönt och väldigt anorulunda, jag brukar ofta stressa upp mig och bli skitnervös när jag ska på nya jobb eller göra något nytt. Kankse berodde de på att jag hade matilda där och att jag skulle servera, de vet jag ju att jag kan.
Arbetskamreterna var verkligen kanon, mer än vad jag kunde hoppats på, som en lite familj. precis som de ska va.
Kallt som fasen var de igår och jag hade inte laddat upp ett dugg, EN munktröja hade jag och tygskor. no more kan jag säga. Men när de va som kallas kom trubaduren och de blev genast lite varmare (av nån anledning) Kvällen var riktigt stilla med max 30 gester allt som allt. Det blir så när de är kallt, men vi hade iaf några tappra som glatt sjöng med och skålade.
Mm bra va de, och jag hoppas på mycket jobb nu framöver :)

Snart kommer syrran hit så jag ska försöka få henne att vilja hitta på nått bakis som hon är.
Ha det bra gott folk och vi ses på tantgrön  alla gävlebor :)




fixa festfrillan

Snygg och avslappnad sommarfläta som Sofie fått stylad av Anna Göransson

läs om hur du gör på hennes blogg, HÄR





Bild tagen från Sofis blogg


 


Matthew W

Nu har vårkolektionen släpts på HM och denhär gången är det London-designen Matthew Williamson som visar upp sina plagg. riktigt läckert enligt mig, roligt med lite anorlunda.
Tycker framförallt att swimwearerna är snygga, spec baddräkterna.


Här är bikinivarianten. baddräkterna hittar ni i HMbutikerna :) 
eller Klicka HÄR





Denhär nyinkomna är också riktigt snygg. fint med vitt när man är brun.



Nu ska jag gå och socialisera mig lite mera med folket där nere :)
vi hörs sen.
Gonatt

robert :)

Min syster har blivigt kär, igen. i denna stiliga karl, ROBERT PATTINGSSON.
här är de han som sjunger och spelar gitarr.
enyoy :)

måste erkänna att jag börjar blir lite smygkär jag med, men..shyyy säg inget till Hanna!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/un3xDuaHOpE&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/un3xDuaHOpE&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Träningsdags

hallo-ja. Nu har jag tillagat en middag i ca 1 och en halv timme, skönt. en calslow vitlöksmarinerad biff, stekt scorsh färsk champinion, röd paprika och majskolv. bra sätt att födriva tid på, för nu är faktist klockan sex, de som jag längtade efter. Träningstajm! medel puls med Patrisia på Fjärran, sen ska jag skynda mig hem och mumsa i mig maten jag lagat!

Vi Snakkes :)


stringbyxan

kommer du ihåg dina första string? Jag kommer ihåg mina exakt! ett par gula i siden med snobben på, ochi en alldeles för stor storlek, skitfula. såklart.
Alla minns vi väl även jazzbyxan, som var ett utmärkt plagg att ha sina string under, det vill säga, allt syntes.
Nu har jag sätt att det är vita lägging med svarta string som gäller, och magtröjan förstås!

Men, jag ska göra det ännu enklare för er!
låt mig presentera Stringbyxan!



Snyggt, eller hur?!


Lips

Jag har kärat ner mig, igen.



i mitt läppglans som jag köpte igår :)


Lovley walkincloset

Igår gick jag upp halv åtta och började genast packa upp mina 100 väskor som jag fått med mig hem från Oslo, Upppackningen slutade i en storstädning och rännsing av kläder. resultatet blev en helt egen walkincloset nått som jag suktat efter så satans länge men som aldrig blivit av, skönt.

jag ska lägga upp en sneek peek sen :)

här har vi Carrie´s

Vardagslyx på SJ

hej igen!
Att åka tåg är faktist ganska skönt, lyxigt är de när man har tatt sig tid och planerat sin tågresa och fått en besämd sittplats, fått möjligheten att boka en i 1 klass sittplats. För det är oftast värt den hundralappen.
I 1 klass får man oftast (läs alltid) en fet fotölj med drickeeshållare och utan några andra sittplatser brevid. Vardagslyx är att få sitta funderandes i en sån fotölj och titta ut på landskap och städer som susar förbi med en papperskaffekopp i handen och duffy i öronen. det är fan i mig terapi! hjärnrännsing, vardagslyx helt enkelt.

nu är jag hemma.

upp om 6 timmar.

Klockan är nu tio i två.. jag borde ha sovit för längelänge sen men ögonlocken värkar vara allt för lätta idag... Imorgon ska jag upp halv 8, hinna in på skattekontoret och få skattekort från 2008 och säga upp adressen, efter det springa vidare till GRATA och lämna skattekortet, förmodligen inkassera en summa pengar och sen gnata vidare till Banken där jag ska vara klockan 10 för å möta helene (tjejen jag hyrt lägenheten av) Vi ska säga upp vårt konto med depositionspengarna och jag ska även adressända samt säga upp lite andra konton.
Så, ja jag har ju en del att stå i innan klockan ett då tåget rullar iväg och jag lämnar Oslo för gått (läs för en tripp vidare).


Nu är de dags för mig att SOVA.


Chockartat samtal från Moa!!

Herregud, jag har sån panik-ångest-längtar-tillbaka-ångest!
Fick nyss ett samtal från världens bösta Moa, hon berättade att hon stog utanför hotell kalypto som  vi bodde på när vi var i ayia napa för två år sen. Hon hade varit runt på alla ställen som vi hade vart på, barerna, stränderna dom oförglömmliga och omtalade solstolarna..;) vår lilla butik med kaviar,salladsbaren zorbe (hette de så moa?). Ja iaf jag får sånna minnen! jag vill spola tillbaka, nu genast!
Tiden går då alldeles för fort, men de är väl så när man har roligt som man brukar säga. Vi bestämde iaf oss för att göra ett återbesök nångång snart, eller ¨så kanske man borde åka på ett nytt ställe tillsammans, nått nytt man kan få tänka eller mer man kan få längta tillbaka till om två år :) 

här är den enda bilden som jag har från ayia napa på denhär datorn, bikinibild her we go.kanske dags att börja tänka på figuren igen... :P

08.50 går flyget hem

Hej bloggen :)
Ja, nu börjar de verkligen kännas att jag ska flytta hem, i fredags hade jag en jäkligt stressig sista dag på jobbat, full station hela dagen, hade ett bord med 15 12åringar som skulle fira en av flickornas födelsedag, riktigt drygt, värst var den stressade mamman som var SÅ orlig över att födelsedagen skulle bli misslyckad, hon kunde inte slappna av en sekund!så jag fick springa ut med balonger och glassar om vart annat. hon försökte vara så bra som möjligt men hon blev bara en hemsk hettsmorsa! jurk!
Efter en stressig dag är jag alltid lika trött och lätt irriterad men de är precis då man får räkna ut sina pengar och i Fredags klirrade de till rejält i kassan, höhö ;)
Jag kommer sakna Peppes, men det står ju kvar.. och alla arbetskamraterna finns kvar dom med...men även fast jag så gärna vill komma och hälsa på och SKA bannemig göra de så vet jag hur de ofta blir...jag kommer ju aldrig jobba där igen, kommer aldrig ha samma kontakt och vardagsjobb. det känns lite trist, nästan lite sorligt, men så är de! Jag får ist ladda battarierna och ta nya tag!

Jag ska t.ex servera för furuviksbrygga på nån inviging i sandviken 30 Maj :)

För 30 minuter sen lämnade Lars och Hanna mig igen, dom kom hit med bilen igårkväll runt 12 och åkte nu på morgon, så nu är lägenheten helt tom, jag har mitt liv i en handväska, (bra gjort va btw!?) Det var egentligen meningen att jag också skulle förlja med hem, men de har strulat med banken för oss där depositionen sitter så jag var tvungen att stanna lite till.. men på Tisdag 08.50 går flyget hem till lilla Gävle igen :)
Nu är de dags för mig att skura bort den sista skiten från lägenheten sen ska jag snuja av mina sista dagar i Oslo :)

Vi snakkes :)


seprationstångest..!

Ja, för de har jag, seprationstångest, delux. men de hör väl till, eller kanske tillochmed kommer som ett brev på postern såhär i resetider.. Idag är de Tisdag och på Torsdag, 7 Maj är det min sista arbetsdag på Peppes, åh lilla lilla peppes kommer sakna de så. hyyl.
Jag funderar faktist på om jag ska ta några bilder så jag kommer ihåg :) Men jag kommer ju komma och hälsa på, kanske till och med efter bara någon vecka...dumt...kanske, men de är 17 Maj! å de vill jag inte missa..humhum..
(carro och linda vill ni följa med?!)

Härliga Oslotjejer, visst? :)


RSS 2.0