NY BLOGG

NU blir det nytt, jag byter till blogspot och hoppas på att det känns bättre där
www.kajsahj.blogspot.com
See you :)


brööl

vakna??
det är jag, med gråten i halsen.
Jag har precis kollat klart på filmen Broarna i Madison County,
Grymt bra moovie, på ettan! Jag har nog grinat i en timma tror jag.
Filmen handlar om Francesca, en medelålders hemmafru som ursurungligen kommer från Italien, hon bor nu tillsammans med sin familj i en liten by som heter Lowa i Amerika. Franceska drömmer om ett annan tillvara som kan få bort henne från gårdens rutin och trista vardag. En dag tar hennes man med sig barnen bort över helgen och francisca blir ensam kvar på gården. En pick-up kör oväntat upp på gårdsplanen.
och här börjar en grymt bra berättelse om bitterljuv kärlek.
Se den :)

puss!




Det är kul att säga plopp

är grymt sugen på denna lilla gottebit...en ny favvo!


Fredag 13;e

mornings! ligger här med lappen på magen och är helt slut, såg precis i tidningen att det är fredag den 13 onde idag, aha tänkte jag. Jag har ägnat halva morgonen till att torka golv, det första jag gjorde när jag kom in i köket imorse var att sparka ut halva hundskålen med vatten och nyss råkade jag välta sofflampan rakt ner på min frukosbricka...
jag är absolut en sån som drabbas fredag den 13, eller absolut en sån som drabbas.









balkong!

vetnivad? jag-mår-bättre! det jublar jag på och har gjort min design ny och fin, visst?

under en hel dag utan sysslor och utan någon att prata med så har jag funderat en hel del.
Jag gillar att fundera ut fina rum i mitt huvud, oftast har dom högt i tak och varje rum har en balkongdörr, och ut till det leder en såklart, balkong!
jag bara älskar balkonger, jag vet egentligen varför utan bara at jag gör det.


OM ja hade en: skulle jag först lägga mattor över hela golvet, mjuka fina mattor. sen skulle jag sätta en bänk med lock i ena hörnet, så man både kunde sitta och använda som förvaring. jag skulle även ha massor med lavendelblommor nu till vintern och lycktor hängandes runt omkring. jag skulle även ha en såndär skärm eller gardin som man drar för, fast min skulle gå ändå upp till taket så det blev som ett riktigt rum, glasväggar skulle vara ultimat.

tänk er ungefär såhär, fast inte så indian. och med mer mattor!!



eller såhär...


Kryapåmig

Jag vet inte helt säkert men en stor procentsatts ligger på att jag har drabbats av grissjukan, jag är inte så speciellt orolig och jag har heller inte behövt ringa något akut samtal, det ända som är är att det är jävligt jobbigt... och tråkigt. Det onda bedövar jag med ipren, så det är ingen fara med det heller.
För drygt ett dygn sedan införde jag position soffläge och har (förutom när jag hämtat mat från köket) legat så sen dess. jag har tittat på alla ensam mamma söker ansnitt och alla bonde söker fru. höjdpunkten för idag blir mammas pojkar 20.00 och lyxfällan 21.00, suck.

idag har konrad och kurt namnsdag. (hihi :))

Varför bara jag!?

jag har ett ilandsproblem, fast jättejobbigt. VARJE dag tappar jag bort min mobil, varje dag fast när jag är hemma och vet att jag nyss använt den. så nu har jag två dagar irad behöft fråga någon på msn att ringa upp min mobil. ganska pinsamt.
Funderar på att alltid ha den på laddning, eller kanske skaffa ett mobil-halsband... men vem vill ha det? Ingen. det är fult!

RSS 2.0