Jag hatar norska Ö

öööööööööö, jag älskar att skriva de, de är löjligt skönt. skönt att vara hemma. Jag sitter bara och njuter av att allt fungerar så bra, internet, rena kaffekoppar, uppfylld kyl, varmt golv, glad hund...allt!
Även fast jag inte alls är nöjd med mitt "liv" just så har ja de ändå ganska bra, När jag längtar hem som mest  så kan jag "bara" boka en biljett och åka hem och sen kan jag åka tillbaka till Oslo igen precis i lagom tid så jag inte hinner lessna.
akkurat perfekt!

Btw så ska jag och Kicki säga upp lägenheten, få inte nippring nu! utan de känns faktist ganska bra. Det är två månaders uppsägningstid så jag har  hela två månader på att klura utt vad jag ska göra...flytta hem VS leta ny lägenhet VS göra nått helt nytt?  "göra nått helt nytt" lockar faktist mest men de kan bli svårt utan ett biffigt sparkonto, jagvet de låter ytligt att jag mååste ha pengar men jag känner mig själv, antingen massor eller ingeting. allt eller inget helt enkelt.  sååå min plan är att flytta hem till tröttta gävle, bo hemma hos mamma och pappa f-ö-r-s-ö-k-a (läs måste) hitta ett jobb (och om inte så får jag väl måla staket och leka husmor här hemma och hoppas på att någon kan ge mig lite svartlön)


Nä nu ska jag hoppa in i duuuschschen, de är strååålande sol här idag så jag ska pallra mig ut i snön och pawergåå litt me! Hadeeee


trøtt Tisdag

Trøtta Tisdagar har blivit en del av min vardag, iaf før denhær månaden. jag ær alltså ledig varje tisdag och de ær verkligen helt værdeløst. Idag tillex gick jag upp vid nio, drack en kopp kaffe innan jag somnade i soffan framfør "efter tio" med malou, vid tolv vaknade jag upp och insåg att klockan var aldeles før mycket... (fast før vad?) sen såsade jag runt lite i lægenheten innan jag tog tricken ner på stan, væl nere på stan va væl klockan runt två och jag fick børja "dagen" med en svæng in på banken som alla andra enmiljon oslobor tydligen också skulle gøra. efter svett, væntan och 25 nummer senare var hyran betald.
Sen søkte jag igenom HM efter något som kunde få mig min ilska på bæætre humør, jag hittade en jætteful rosa sminkvæska med alldeles før mycket volanger, så jag køpte den...
Nu sitter jag hær och får VIKTIGA saker gjort på datorn, jag har bla bokat en biljett hem till på fredag :)
Soo see you soon :)

Dagens:
Længtan: till på fredag
Saknad: Ni dær hemma
Uppiggande: Julia ska jobba med mig på torsdag
Sura: Tisdagsdepp
Glada: Oslo :)
kommit fram till idag: Att jag ska skriva blgg på någon av de andra 7 dagaran næsta gång, dehær blev så negativt


ännu ett inlägg

en ny diet tack.

Jag har haft en såndär-ni-vet jobbigt rastlöshetkänsla ganska länge nu. jag jobbar, sover, äter, ser på tv och besöker oslos uteliv då och då. när jag skriver ner de såhär så ser de ännu tråkigare ut än vad jag hade väntat mig. mamma säger att alla nittonåringar känner så. jahapp, så då ska man sitta och vänta på "det stooora 20" då?
egentligen har jag nått mer att göra ta körkort, fast då måste ja flytta hem och de känns ännu mindre rätt, då kommer jag hamna ännu djupare ner i jag-gör-ingeting-vad-vill-jag-göratanken.



och hur jag än virder och vänder på dehär så stannar mitt huvud alltid på tanken, PENGAR.

nu börjar jaaaag, sen IGEN.

oreo dream


Första februari, och om tre dagar är vi inne på våran 7 månad här i oslo. Jag trivs, längtar efter johanna och viggo då och då men de går bra. (Tycker däremot att hon kan (läs måste) komma och hälsa på snart!!!)
Jag sitter på internetcafé och väntar på att klockan ska bli 2 så jag kan kila över till peppes och börja jobba.  vi skulle ha möte imorse men själklart så tog jag fel på tiden och missade alltihop så de va bara att vända på klacken och gå igen.
Igår jobbade jag stängning och runt åtta tiden kom carro och Linda och åt sin avskedsmiddag hos mig, dom ska (trååååkigt nog) åka hem igen, vem förstår varför men sådan e de. BUT jag och carro har en plaaaan, jag ska börja spara pengar som satan nu så vi kan åka på våran efterlängtade tripp till NY i sommar :D

annars är allt som vanligt här i Oslo, mycket jobb och mycket kalas ;) den 26 februari ska vi ha "julbord" med jobbet!

Haadeeee

PS: kom och ät oreo dream på peppes :)


RSS 2.0