Brända bocken gör en succe

Hoj hoj :) hur mås de? med mig är det toppen, ligger på en soldyna i trädgården och steker i solen, ser knappt vad jag skriver på skärmen, så rätta mig om jag gör fel! Morfar kom igår så vi har suttit och pratat hela förmiddagen, jag har blivit mottligt motiverad så nu jävlarimig ska jag ta körkort, varesig jag orkar eller inte.

Igår var det utgång för hela slanten, vid halv åtta cyklade jag ner till brända bocken och där satt hela tjejligan och stekte i solen, viiiilka fina kompisar jag har!! Sofie och Emilia vad också där så de va kul, längesen jag såg dom små liven,blir ändriing på de nu när sommaren är här och solen tittar fram, då kryper vi upp ur våra iden och börjar umgås igen! vi satt läänge på brända och mös, vi drack och pratade och fick nästan hela tiden utökning av trevliga männsiskor :)
vi satt till klockan slog tolv och sen drog vi på slicken en sväng, vilket var sisådär, som vanligt....!

Men jag får tack er tjejer för en supermysig kväll, får ta och bli oftare!


Nu ska jag äta bananknäcke, vi snakkes!




Schåll!



24:e

Godkväll :)
Idag har jag haft en såndär fixardag, har hunnit slingat håret, färgat ögonbrynen och  tokstädat mitt rum, vilket innebär rännsning av papper och sortera, vika hänga och tvätta kläder, skura och möblera om lite, så nu är de toppklass! har till och med tvättat filten som viggo sover på.
Solen har även skinit hela dagen och tanken var gentligen att jag skulle lägga mig ute på baksidan och steka lite men det han jag aldrig med... ska försöka prioetta det imorgon innan jag börjar jobba!

Imorgon är de löning så jag hoppas på lite klirr i kassan! see yoou.



Jag älskar att svettas

Ibland blir jag så himla trött på mig själv, varje dag när jag kommer hem från jobbet så har jag sjukt ont i både fötter och ben, här svackar vi träningsverk alltså. jag springer fram och tillbaka konstant om dagarna så när man äntligen får ta det lugnt så känns de vrkligen, mycket handlar väl också om skorna men men hur som helst så har jag ingen lust att springa eller gymma när jag kommer hemma plus att jag oftast är döhungring, så jag ställer mig alltid och lagar mat och såsar lite framför datorn sen nu vid NIO då kommer all energi som en står våg över mig, jag vill springa hoppa jympa, nununu..men de känns väl sisådär att ge sig ut i löparspåret nu..mesig som jag är.
Men jag blir så jääkla less på dehär, hur ska jag få mig själv att bara skita i värken i benen efter jobbet och bara ta mig till gymmet ändå. imorgon blir de nog träningkläder med till jobbet så finns det INGA MEN till att vända hem utan svett!




Jag skulle faktist kunna tänka mig att bli jympaledare på friskis och svettis, men vet inte om jag skulle våga...skulle ni
våga?

GODNATT

Medans jag tittar på allsång

Hej :)
Idag har det varit jobb på tanten hela dagen, det är faktist rätt kul att jobba när de är såhär fint väder, alla är glada och vill sitta och steka på vår perfekta uteservering! camilla hade skjorts på jobbet idag, skönt! måste också innförkaffa mig ett par sånna, som är lite längre, funkar inte med mina svarta tjocka jeans i strålande solen, svett svett svett.
Jag har hört att de ska bli fint väder hela veckan, och på torsdag jobbar jag igen så de är bara att titta förbi och passa på att smaka på tantens goda lunsh! (varierar mellan dagarna)

Nu ska jag fortsätta titta på allsång, just nu sjunger måns och påtal om honom så kan ni ju kolla in hans snygga tjej, marie 


Min midsommar

Jag har haft den skönaste helgen på länge, I torsdagskväll åkte mamma och pappa ner till stockholm men jag bestämde mig för att stanna hemma och försöka dra ihop nått kul, anna kom hit och vi kollade runt vad andra skulle göra men de verkade ovanligt lugnt och de flesta skulle ut till olika stugor eller resa till en annan stad/ö. På fradagmorgon(midsommarafton) ångrade jag mig och vid 12-tiden satt jag på tåget mot stockholm...(ibland blir jag så trött på mig själv) MEN, jag valde helt rätt,
halv 2 var jag framme i stockholm så vi åkte ut till skansen och strosade runt några timmar, gick igenom rosendal och runt sjön, efter många om och men bestämde vi oss även för att käka midsommarlunsh på hasselbacken och de va verkligen toppen, en jättegod bufé med huuur mycket mat som helst, jag var mätt efter silltallricken och då hade jag laxen, köttet, salladerna, rörorna, och VARMRÄTTEN OCH efterrätten kvar, jag har nog aldrig varit så mätt tror jag, men gott varé!
På lördagen var det strålande sol i stockholm och vi klev vi upp lite tidigare och åkte med på en jätteskön 3timmars båttur ut till stockholms skärgård, vi hoppade av på en ö som jag inte kommer ihåg va den heter men där var det rena idyllen, de kändes inte som jag var i sverige, helt makalöst och precis så som man vill att allt ska vara med slipade klippor, strålande sol, klart vatten och en söt liten bod som användes som livsmedelsbutik med hembakat bröd, frukt och grönt.
jag njöt verkligen till max. de är verkligen alltid lika skönt att få komma bort till ställen man aldrig varit på och där man inte känner nån.
Vid 5tiden var vi hemma i lägenheten igen och pustade lite efter båtturen innan vi svichade om och drog oss in till stan för middag, vi hamnade på ett ställe vid slussen, och åt varsin rejäl köttbit ;)

Ja jag har bara myst och ätit gott hela helgen, och vädret har faktist varit riktig bra de med, även fast de inte lät som så.

jag har knäppt lite bilder med mobilen som säkert kommer upp lite senare :)

glad midsommar på er också :D

Mitt mål

Vetnivad jag har kommit på? eller iaf något som jag ska införskaffa och sattsa mot!
Jag har fått en idé, eller snarare ett tips. jag känner mig otroligt laddad och taggad, frågan är inte om jag kommer lyckas utan hur lång tid de kommer ta. Jag har fyllt upp vattnet, köpt mig en rejäl utrusting och ändrat mitt tankesätt.
det jag alltså SKA uppnå är att...

SE SNYGG UT I EN SÅNHÄR dumpa minijeansen och inta badräcktsmodet!




Önska mig lycka till ;)

Londonresa i september?

Hallå alla få men mycket trogna läsare, hoho. Allt bra med er? med mig själv, helt okej!
här har de snart regnat konstant i en vecka, och mitt tålamod börjar snart rinna ur mig, det är inte bara de att det
är tråkigt med dåligt väder utan också att jag faktist blir arbetslös då, vi kan lixom inte öppna uteserveringen när de regnar, så de blir nono jobb och nono pengar för min del. jag måste medge att det känns sådär..
 i fredags var jag på student jakobs mottagning, vilket var riktigt trevligt, stina var också där och hon berättade o sin resa till London som förmodligen kommer äga rum i slutet av september, hon ska åka dit för å jobba och bättra på sin engelska, jag tyckte de lät som en utmärkt idé så just nu laddar jjag för att kunna hänga med!
Prio ett: hitta ett till jobb
Prio två: Ta körkort
Prio tre: boende i london
allt är lite sådär väl inpulsivt och inte alls genomtänkt men jag ska göra mitt bästa för att lyckas!

Ha det bra! :)

PRINSESSAN snygg

Prinsessan firar sin födelsedag på briggen gärda, som gästriklad bjuder på :)
Jag tycker hon helt klart är sveriges snyggaste tjej, naturlig. Hittade lite bilder på ELLE, men hörrni, kollakolla" Det ser ut som om madelene och Jonas ser riktigt lyckliga ut, tada.!









Nu är det dags för mig att dra mig från sängen och gå ner och käka lite frukost, det ända som får stå på schemat idag paketinslagning, rastning av hund och sedan Jakobs sutudentmottagning ikväll :) Känner inte att jag vill göra nått i dehär vädret..!
Imorgon blir det jobb på dagen om vädret vill göra någon drastisk förändring och på kvällen blir det fest ute i järvsta"
trvevligt :D


Jag-tycker-synd-om-mig-själv

Dethär hörrneni tycker jag är helt fantastiskt underbart kul. låt allt tala för sig själv. supriiise!


JAG-TYCKER-SYND-OM-MIG-SJÄLV

bild-3273bild-3275bild-3268

1. Jag vill gråta, men tårarna är torra.

2. Jag vill skrika, men jag har inga ord.

3. Jag vill sova, men min hjärna tillåter mig inte.

4. Jag vill ta bort sminket, men jag orkar inte.

5. Jag vill knulla men jag är för matt.

6. Godnatt




VS

1. Jag vill gråta men tårarna är torra.

2. Jag vill prata, men jag är norrlänning

3. Jag vill sova men jag tänker på hajar.

4. Jag vill sminka mig, men jag vågar inte.

5. Jag vill mysa men jag är för mätt (Sushi + glass).

6. Godnatt



källa
http://storstadspojken.se/2009/05/
http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/

ha en bra dag :)



RSS 2.0