Fjuttig Fredag

Hej!
Idag är det Fredag, en ledig sådan! Båda Fredag och Lördag är lediga dagar i kalendern denhär veckan, två lediga dagar och noll på kontot... Skitigt väder och någa räkningar som dumpar in i brevlådan då och då. Jag sitter här och längtar efter sommarn. Oslo är sisådär-bra på vintern, kallt.
Jag sitter även och funderar på hur det skulle vara att vinna en mille, såklart bra. Fast vad skulle man göra för alla pengarna? jag tror jag skulle bli rätt nipprig och inte veta vad jag skulle spendera dom på, och tänk om de skulle bli sådär att en dag är  alla pengarna är borta och du vet inte vad du har köpt eller gjort,
Men jag hoppas att jag skulle åka till ett annat land, ett nytt, Asien kanske. Där skulle jag glida runt och kolla på allt nytt och plocka några apelsiner då och då för en femma.  

Jobbet går föresten fortfarande bra och jag kommer mer och mer in i det. Det är kul. har börjat som stägningvakt nu.
I helgen blir det förmodligen lugnt, har ju somsagt inga pengar ;) Men Linda och Carro ska ha utflyttningsfest på Lördag så där måste jag ända kolla förbi.
jaaaja men hoppas ni mår bra där hemma :) hejdåå


BIG Ilandsproblem, eller?

hej, jag har precis läst igenom mina gamla inlägg här på bloggen. jag skulle vilja säga att det var kul, och intressant. Men det är inte sant. Nej, verkligen verkligen nej, nej, nej. tuvärr Kajsa Jonsson din blogg är piss. jag skäms. sooo...
jag kanske lägga ner dehär nu? klicka på avsluta-blogg-knappen gå in på en annan mycket mer läsvärd blogg, beundra den litegrann och sen stänga av datorn och lägga mitt b-i-g ilandsproblem bakom mig.
Men jag ändrar mig genast och ser dehär nu mer som en annan-typ-av-hobby...?. jag kan ju ha det som en ursäkt, att det faktist är kul att kolla tillbaka. Skriva, kolla tillbaka och kritisera och få ett ytteligare inlägg att bli till.
för så väl känner jag nog mig själv att om sisådär 2 veckor sitter jag här igen, kollar tillbaks, kritiserar och skriver.

nu väntas pizzabak. hej igen

RSS 2.0