2008/2009

hej :)
Just nu håller jag på att fixa lite inför nyårsfirandet ikväll. jag vet inte riktigt vilken klänning jag ska ha, hade tänkt att köpa en ny men hittade ingen bra eller finare än de jag redan har så nu blev de lite svårt att välja. men jag kör nog på den skönaste så magen kan vara lugn ;)
Klockan fem ska jag hem till johanna och fixa hår och dricka lite fördrinkar innan vi beger oss vidare på nyårsmiddag och festande :)

Hittade en rolig lista på Tessens blogg, jag snor den och kör den jag med! ;)

3 saker jag skäms över:

1. att jag inte tagit mig råd ett gymkort här i oslo, även fast jag så gärna vill börja. men nu har jag fått ett i julklapp så 2009 kommer bli ett riktigt träningsår.
2. Att jag har hör av mig för lite till tjejerna från gymnastiet, bättring på de tjejer!
3. att jag bloggar för lite

3 saker jag är stolt över:

1. mitt liv i Oslo
2. mitt jobb
3. min syster

3 saker jag vill göra 2009:

1. ta körkort
2. bli mer nöjd
3. hitta jobb och lägenhet i Gävle

3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma:
1. studenten
2. livet i Oslo
3. Kinaresan!

3 saker jag inte kan klara vardagen utan:

1. Min familj
2. Mina vänner
3. Mobilen

3 personer jag avundas:

1. Johanna, för hon alltid är en toppenkompis i vått och tort
2. systra me
3. -

3 personer som jag utmanar:
1. Anna
2. Johanna


nä nu måste jag återgå till utsmyckningen. ha de braa och gott nytt ååååååååååååååår :D


Gævle på Fredag

Klockan ær elva och jag har redan hunnit med att vara uppe i fyra timmar, de ær faktist ganska ovanligt før mig med tanke på att jag jobbar mest kvællar. Jag ska jobba kvæll idag också men idag ær det en gøramassabrasaker-dag så jag klev upp tidigt iaf. Prio ett var egenligen att hitta några fina klappar, men efter en sviiinkall promenad hamnade jag hær ist... 
Julklappar ær ju kul, men lite klurigt. Jag vill alltid komma på skitbra saker, sånt som personen inte ønskat sig men som hon/han behøver ændå. så det blir en såndær -aahhaaa, vad braaa! Taaaack!

Jag har fått børja lite som servitris på Peppes nu också, de ær ænnu roligare. Man får sån kontroll, allt i ordning, alla har sina egna bord, sina egna gæster och egna bongar.  + att man får dricks!
I køket ær allt i kaos, absolut hela tiden, men de ær kul de me, fast stressigt.
variation vore ju bæst. ena veckan kock andra veckan servitrise, då skulle de bli fullændat!

Ha de bra :)


hemlængtan

Idag ær det en hemlængtansdag, det ær ju helt værdeløst att vara i dethær landet vid juletider. Jag længtar hem till brasan, soffan och gooda frukostar. Jag længtar efter att komma hem. Jag vill pynta, fixa och greja infør julen, hær kan jag inte gøra någonting! Helt værdeløst.
Fast nu blir mina dagar iaf sysselsatta, på ett bra sætt. Jag jobbar hela tiden, kvællar som helger. Det ær bra. Jag har børjat servera nu också så har ni vægara førbi Oslo så missa inte att kika in førbi peppes på karl johan, då lovar ja att bjuda på ett smakbit. Vi har pyntat dær, hela peppes har blivit en julkula. superfint! kom och titta.


RSS 2.0