Regning Lørdag

Hej, allt bra med er?
Hær i Oslo ær det en regn och ganska trist Lørdag. jag och Kicki sitter nu på ett internetcafe och funderar på vart kvællen ska ta vægen. Det ær lite deppigt med pengar just nu eftersom jag inte får min kod till mitt norska konto och inte kan få ut några pengar, utan pengar kan vi inte gøra så mycket så vi vet inte rikigt vad vi ska hitta på.

Igår var vi bara hemma och møs med taco och Idol, faasen va bra robin har blivit, måste faktist erkænna att de ær rikigt kul att titta nu. Jag hoppas næstan på att Robin ska vinna, æven fast Kevin ær grym så tycker jag de ær robin som utvecklats mest.
Føljer ni finalen?



Det går bra nu

äntligen tillgång till internet!
sitter hemma hos mickis nu och väntar på att hon ska bli klar med duchandet, vi ska nog ta en promenad ner på stan, jag måste gå in på banken och skälla på dom för ungefär femte gången... min kod till mitt kontokort har nämligen FORTFARANDE inte komit, den som jag beställde för sisådär en två månader sen.. och trots att jag har varit in och tjatat 5 gånger så kommer den inte. det är lite lätt irriterande..

NOG om de och mer om gårdagen :D

Igår var de min sista upplärningsdag som kock på peppes, så efter jobbet hade jag lite snack med min chef, hon verkade nöjd och jag fick erbjudande om fast jobb samt upplärning som servitris. Så igår skrev jag på kontrakt :D
känner mig löjligt stolt! Äntligen det jag har suktat efter.
På måndag sätterdet igång, nu ska jag jag jobba skiiiten ur mig. huhu
Bokade biljett hem idag med, sååå då ses vi  då:)

hejdåå



tacka vet jag solstol och paraplydrink

Då var det Måndag igen då, før alla er andra mer lyckligt lottade innebær det førhoppningsvis jobb men før mig blir det till att døda tid! Jag hatar det. kul tjej? Nej jag vet men sååå less ær jag.
Huuur som och mitt i deppet så ringde iaf Kristian på peppes idag och jag børjar min upplærning av pizzabakande på Fredag, Jag ska jobba kvæll så det blir grejt! Han sa dær emot inget om vad jag skall ha på mig så jag kanske får klæder dær? aja æntligen får jag børja jobba! peeeengar!
Det gæller bara att førøka flirta lite med Gratagrabbarna så jag får jobba resten av veckan också.

Helgen var vædligt passande, helt supert! nøjd upp i halsen ær jag.
Tors och fre bestog av drinkar och god mat samt utgång. Lørdagen blev en mysig seg deg :)

Mamma har bokat biljett till mitt andrahem Gotland 22 desember, nått att sikta mot!

Hejdåå :) ræv


deppigt

de bættre blir sæmre nær det smære blir bættre...

ful blogg

bloggen blir snart fin men nu orkar jag inte greja nått mer! ni får hålla ut!

döda tiden

hallo :)
idag är de en seg dag, mörkt och grått ute och jag känner mig rätt rutten!
sitter just nu på ruinen och söker deltidsjobb, jag kommer nämligen inte få jobba heltid på peppes i början utan de kommer börja med en mjukstart och sen blir de mer efter tiden. Men jag måste ju ha pengar så jag söker på diverse barnehagen (dagis) just nu och hoppas på svabba svar. jag skriver barnehagen för de låter bättre, dagis är ju ologist, barnehagen har ju iaf barn i sig.
Denhär veckan är verkligen helt värdelös! jag har iiingenting att göra, mer än att leta jobb, men jag blir tokig snart, jag måste ha en uppgift! Nått viktigt att göra, guud jag vill åtminstonde kunna se fram emot kvällen! jag vill vara glad för att jobbet är slut och att sängen väntar, men nää, jag ska sitta här och ruttna och inte se fram emot nått. jag vill ha lite flyt!Men snart är de iaf helg! de får jag se fram emot :) de blir kempegöj!

Igårkväll blev de långfika med en massa flickor, alltid mysigt med inpulsfika och jag fick ihop ett rejält gäng. Roligt att träffa Linda igen, de va ett tag sen sisst! känns så himla konsigt att träffa på Gävlebor här i Oslo! Men de är bra, meera kompisar att döda tiden tillsammans med :)


Nu måste jag hem och käka nuuuudlers innan min mage dör.




Hoppas ni mår fiiint! hejdå :)


Eftersnack

Hej!  allt bra med er där hemma? jag har lite hemlängtan idag, det är regn och rusk i hela oslo ochjag  känner mig mottligt seg och uttråkad.. tänkte bege mig till proffice snart och snacka litt med Kari, hon hade planer på att jag skulle få jobba på barnehagen denhär veckan.
Jag fick ju somsagt jobbet på Peppes, som kock! jag blev helt paff när de frågade om jag kunde tänka mig att jobba som kock med två andra ist som servetris. visst sa jag och halv 12 på fredagskvällen fick jag besked om att jag fick jobbet. Det roligaste med att få ett jobb är inte bara att man får det utan att man samtidigt slår ut en massa annat folk, de som inte får det. Man blir dendär lyckliga vinnaren! HA!
hur som helst så börjar jag inte jobba för en om två veckor så jag måste jobba på lite ströjobb innan dess.

Kicki har lovat att göra pankisar när hon kommer hem och sen blir de promenad.
Om Linda ringer så ska jag fika med henne med :)

I Lördags bjöd jag och Kicki Carro och Marlene på potatisgrateng hemma hos oss, vi fixade oss iording och drog in till stan runt 12 tiden, där vi mötte upp en lite sarlig samling av folk och sen begav vi oss till en pubb. kvällen var rolig men inte så mycket att hänga i taket med. Den började bra men slutade mycket tråkigare! det blir ofta så när man har lite taskig planering, klockan rinner iväg och man blir trött..

Hoppas ni bra därhemma och att vi ses snart, de börjar bli lite jukstämmning här i Oslo och jag och Kicki funderar på om man kan börja göra lussebullar redan nu?
hejdå :)


Kock

jag fick jobbet! nu är jag kock :D haha

hagel

Klockan ær tolv nu och jag ska snart åka till barnen igen, igår la vi pærlpalattor hela dagen och idag ær de fredags, vilket innebær popcorn och film hela eftermiddagen. Jag fick en jættesøt tecknig på en vulkan igår som Lea ritat, ska fråga henne om jag kan få lægga in den hær på bloggen så ni också kan skåda mæsterverket!

Peppes pizza intervjuen gick bra føresten. Jag fick ut allt jag ville få sagt och det kændes bra efterråt. Det blir en andra intevju idag. kanske..kanske inte?

heejdå :)

Kakor

Hej!
Nu ær klockan halv 11 och jag ska snart ta mitt (pick och pack) och åka till sexåringarna på lilleborgskolan, kænner mig lite nipprig men vara lekledare ska væl inte vara några problem direkt.. Man kanske skulle ta med sig kakor ændå, som kicki sa..
inte nog med det, ikvæll ska jag på intervju på peppes pizza också! Det vore ju kanon om jag fick de. springa runt och langa ut lite pizzor och samtidigt  tjæna bra!

ha en bra dag!


Dags igen...?

Faktist!
Jag har bestämt mig för att börja igen! Tro de eller ej men de ska jag, det är ju faktist löjligt kul att kolla tillbaka på allt jag gjort, fan vad roligt jag verkar ha.

Som ni alla säkert redan vet så bor jag nu i oslo,  jag har gjort det sedan den 4 juli och har hunnit med en hel del olika jobb och boenden, just nu delar jag en lägenhet med kicki i Gamelbyen som ligger bara några minuter från stan. kul namn, Jag trivs bra men längtar hem litegrann nu, jag börjar känna mig ganska färdig med Oslo och är sugen på att flytta hem för att ta körtkort, så min plan blir att flytta hem till februari, bestämde jag nu.

Just nu sitter jag på ruinen som ligger gångavstånd från där jag bor, det är en liten sunkig pub men man får tillgång till gratis internet.



Ikväll ska jag provjobba på ett hotel, det kan blir kul. Kravet för kvällen var svart kjol och svarta strumpbyxor, så de ska nog inte vara någon fara. Fast lite nervig blir jag ändå, hälla upp rödvin är inte alltid min grej.
Jag måste ta itu med min handsvätt.

Kari ringde nyss, hon är en jättesnäll tant från proffice, jag ska visst jobba imorgon också och hela veckan ut, på en skola!

-hej det är Kajsa

-hej, Kari, från proffice!

-Hej

-Hur mår du? hvor dan går de med jobb för dig? Vill du jobba på skola imorgon?

-Ja! det vill jag

-bra Kajsa, då sänder jag ut ett mail till dig

-okej, men är de svårt? stora barn alltså?

-men dom är bara sex

-jaha

-okej bra Kajsa, då sänder jag ut ett mail.

-okej, tack så mycket

-tack, hade

-hejdå


Äntligen lite enkelt! barn är ju kul!

Heeejdå allihop :)



RSS 2.0