FÖR pigg....?

Jag kan inte längre sova, har ställt in kroppen på ett restlöst beteende, varje morgon vaknar jag runt 6/7 och känner at jag bara måste gå upp, efter jag tagit bort de gamla fula gardinena och hängt upp ett par genomskinligt vita så lyser solen in genom fönstret varje morgon och jag känner att jag bara måste gå upp, fånga allt solljus, haha... så vid 07 står jag i duchen och är jättepigg, de kanske låter som de är bra men med tanke på att jag jobbar till minst nio på kvällen och inte kommer isäng för en tolvett så är de inte så bra. men jag har iaf blivit riktigt duktig med träningen, tränar 4-5 gånger i veckan, kanske är de därför jag blivit så pigg? ja jag vet inte jag...
Nä nu blir de jobb :) vi ses i påsk gävlebor :)


update!

hej bloggen :) blir skapliga mellanrum här mellan inläggerna, tråkigt men sant. Det är för att jag jobbar så mycket och för att jag inte har nått internet hemma, utan måste tvinges att stå ut med sunkiga internet cafén ibland. 
Allt flyter på här i Oslo och jag planerar sommaren (samt en hemresa) förfullt. 
På Lördag ska jag börja jobba som servitris istället som kock så nu kommer äntligen min plånbok kunna fyllas med lite dricks ;)
Klockan sex ska jag på intersivpass med stans fittaste tjej, puuh! får se om man orkar hålla tempot!
Sen kommer johanna och sussar hos mig för tredje natten irad :):) sex and the city, heeer we come!
Imorgon är jag ledig och då blir de Bingo, ja faktist. Det är kalle och Freppa och några till som har hyrt en pub och en bartender varannan Torsdag också kör vi bingo och dricker öl :) jag har tuvärr inte kunnat vart me tidigare för att jag jobbat men Johanna och Kicki är riktiga stammisar och dom säger att de är skitkul så då stämmer de säket!

lalalalaaa igår va jag på bio :P:P

lalalaaaa jag ska flytta hem :)

ska bli så skønt! har en heldel planer nu :)

berættar sen, nu blir de jobb, tionde dagen i stræck!


vi snakkes :)

RSS 2.0